Nya köksluckor

Att byta köksluckor är ett smidigt sätt att förändra kökets karaktär. Med nya köksluckor kan du förnya utseendet i ditt kök snabbt, enkelt och kostnadseffektivt samtidigt som du slipper riva ut hela inredningen. Ofta är det köksluckorna som tar mest stryk och blir slitna och trasiga först. Genom att byta till nya köksluckor kan du behålla stommar som är i fint skick och får ett fräscht och nytt kök med en mycket liten arbetsinsats.

Fundera på vilken stil du vill du ha på dina nya köksluckor. Kanske har du tröttnat på den moderna, avskalade stilen och vill byta till ett mer lantligt och robust utseende? Bytet blir ofta billigast om dina köksskåp är av standardmått men det går även att beställa nya luckor som är måttanpassade. När du byter luckor kan det vara lämpligt att samtidigt byta även beslagen på både luckor och lådor.

Hos kökshandlaren hittar du snygg, modern och funktionell köksinredning. Du kan dessutom boka ett kostnadsfritt hembesök och få professionell hjälp med planeringen av ditt nya kök. Genom att diskutera dina ideér med en köksspecialist och välja mellan skåpsluckor i olika modeller, material och färger på plats blir det enklare att ta ett bra beslut. Kökshandlaren har även egen tillverkning i Sverige och kan därför anpassa sina köksprodukter efter dina mått och önskemål.